Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Advocaat echtscheiding Michèle DriessenAdvocaten familierecht - vestiging Tongeren

Sint-Catharinastraat 54
3700 Tongeren
012 280 790
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Advocatenkantoor Driessen

Het advocatenkantoor Driessen bestaat sedert 1959.
De huidige associatie beoogt, - mede gesteund op wederzijds vertrouwen, - een accurate, persoonlijke en op maat gesneden service te bieden aan haar cliënteel.

Iedere advocaat heeft een specifieke specialisatie in voorkeurmateries, met regelmatige uitwisseling, waardoor het complementair karakter van de samenwerking wordt bevorderd. Door de uitbouw van een hecht team, wordt gestreefd naar efficiëntie in de behandeling van de dossiers.

De voorkeurmateries van het kantoor betreffen onder meer: familierecht en echtscheidingen, verkeersrecht (lichamelijke letsels - schade en schadeloosstelling); aansprakelijkheidsrecht; bouwproblematiek, ruimtelijke ordening en stedenbouw; aannemingsrecht; contractenrecht; huur en handelshuur; strafrecht, jeugdrecht, sociaal recht.

De advocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Tongeren, Alken, As, Bilzen, Bocholt, Borgloon, Bree, Diepenbeek, Dilsen, Dilsen-Stokkem, Genk, Heers, Hoeselt, Kessenich, Kortessem, Lanaken, Maasmechelen, Maaseik, Meeuwen, Meeuwen-Gruitrode, Neeroeteren, Opoeteren, Opglabbeek, Rekem, Riemst, Riemst-Herderen, 's-Gravenvoeren, Vliermaal, Vliermaalroot, Voeren, Wellen, Zutendaal, provincie Limburg


Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3718(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur

Advocaten familierecht Tongeren

Advocaat echtscheiding Michèle Driessen

Sint-Catharinastraat 54
3700 Tongeren
012 280 790
Intakebalie: 03 808 3718

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Advocaat sinds: 1993
Talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Advocaat Michèle Driessen studeerde in 1989 af als licentiaat in de rechten te Leuven. In 1990 behaalde zijn aan de universiteit Trier (D) cum laude de titel "Magister der Rechte", waarbij zich in het bijzonder heeft toegelegd op het vak "Milieurecht - Umweltrecht".

Na het voldoen van haar stage in het advocatenkantoor van haar vader, Mr. Mathieu DRIESSEN, werd zij in 1993 opgenomen op het tableau van de Orde van Advocaten te Tongeren. Sedertdien behandelt zij, naast familierechtelijke betwistingen, verkeersdossiers, verzekeringsdossiers en aansprakelijkheidsdossiers.

Nadat zij in 2008 een postgraduaat in de familiale bemiddeling volgde aan de Katholieke Universiteit Leuven, is zij thans - naast advocaat - ook actief als een door de "Federale Bemiddelingscommissie" erkend bemiddelaar in familiezaken.

De bemiddeling beoogt de partijen samen te brengen en te betrekken in het zoeken naar een oplossing, waardoor doorgaans de betwisting sneller kan worden afgehandeld dan via een vaak al te lange procedurestrijd. Om hiertoe te komen, zal de bemiddelaar zich ten dienste stellen van de partijen, teneinde de toestand te analyseren, de communicatie tussen partijen te structureren en te bevorderen, met het oog op het bekomen van een win-win situatie, waaraan beide partijen voordeel hebben.Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3718(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur