Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Advocaat echtscheiding Geert ReymenAdvocaten familierecht - vestiging Sint Truiden

Stippelstraat 8
3800 Sint Truiden
011 98 81 84
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Advocatenkantoor Reymen

Advocatenkantoor Reymen is een Belgisch onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in St-Truiden (Zepperen). Wij staan onze cliënten bij in diverse aangelegenheden waarbij wij steeds streven naar de best mogelijke oplossing. Wij begeleiden u bij projecten, onderhandelingen en geschillen op verschillende niveaus en in verschillende domeinen.

Wij staan onze cliënten bij in familiale conflicten, huwelijksproblemen - echtscheiding, eigendomsrechten, erfrecht, huurgeschillen, vermogensbeheer - vermogensplanning, schulden, overkrediet en beslag. Daarnaast nemen wij ook de strafrechtelijke verdediging van onze cliënten waar, evenals betwistingen ivm verkeer en schade.

Het kantoor heeft reeds een ruime ervaring in het begeleiden van cliënten bij hun echtscheiding, zowel de echtscheidingen met onderlinge toestemming als de procedures voor de rechtbank en dit in gans Vlaanderen. Naast de echtscheidingsprocedure is het kantoor eveneens gespecialiseerd in de procedure vereffening-verdeling na echtscheiding .

Daarnaast hebben wij ook oog voor de minderjarige kinderen bij het uitwerken van verblijfs- en omgangsregelingen en de bijhorende alimentatieregeling, zowel voor de Jeugdrechtbank als in het kader van dringende en voorlopige maatregelen in kort geding en voor de Vrederechter.

De omvang van ons kantoor garandeert u een direct persoonlijk contact met de advocaat die uw dossier zal behandelen en die zich naar best vermogen zal inspannen en U zal bijstaan met zijn ervaring en deskundigheid.

Tot slot kan U bij ons ook terecht voor een eerste advies indien U aan de hand van een eerste consultatie wilt weten waar U staat en wat Uw rechten, Uw plichten en Uw mogelijkheden zijn.

De advocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Sint-Truiden, Beringen, Beringen-Paal, Beverlo, Diepenbeek, Gingelom, Halen, Ham, Hamont-Achel, Hasselt, Hechtel-Eksel, Heppen, Herk-de-Stad, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Jeuk, Kermt, Koersel, Kuringen, Leopoldsburg, Linkhout, Lommel, Lummen, Meldert, Neerpelt, Nieuwerkerken, Overpelt, Paal, Peer, Stevoort, Tessenderlo, Zonhoven, provincie Limburg


Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3718(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur

Advocaten familierecht Sint Truiden

Advocaat echtscheiding Geert Reymen

Stippelstraat 8
3800 Sint Truiden
011 98 81 84
Intakebalie: 03 808 3718

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Advocaat sinds: 1997
Talen: Nederlands, Frans, Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat

Mr. Geert REYMEN is sedert 1997 advocaat aan de balie te Hasselt .

Zijn voorkeurmateries binnen het familierecht omvatten voornamelijk echtscheidingen en erfrecht.

Naast familierechtelijke betwistingen behandelt hij ook verkeersdossiers, aansprakelijkheidsdossiers.

Mr. Reymen wordt daarnaast door diverse vrederechters aangesteld als voorlopig bewindvoerder. Sedert 2003 bekleedt Mr. Reymen tevens het mandaat van schuldbemiddelaar. Sedert 2010 is Mr Reymen eveneens erkend Jeugdadvocaat
Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3718(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur