Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Advocaat echtscheiding Fréderic VerpoortenAdvocaten familierecht - vestiging Lier

Donk 54
2500 Lier
03 808 16 43
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Uurtarief*: in overleg
*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Kantoor Mattijs Voet & Co

Het kantoor Mattijs Voet & Co te Lier, opgericht in 1980, is sedert jaren een gevestigde waarde in de regio. Thans staan dagelijks 20 advocaten bijgestaan door 10 administratieven klaar om de juridische problemen van onze cliënten te behandelen.

Via celwerking met de daaraan verbonden juridische specialisaties van de advocaten en gebruikmakend van moderne technologieën is onze doelstelling de cliënten optimaal te adviseren en te verdedigen. Als het kan minnelijk, als het moet middels litige.

Wij bieden onze cliënten, bestaande uit Belgische en buitenlandse ondernemingen, particulieren en overheden, een volledig dienstenpakket aan en verlenen advies en juridische bijstand op, ondermeer het vlak van vennootschapsrecht, handelsrecht, vastgoedrecht ( bouwen, (ver)huren,(ver)kopen ,vergunningen), verkeersrecht, strafrecht, familierecht, arbeidsrecht... 

Niet enkel binnen de landsgrenzen doch ook daarbuiten kunnen wij u begeleiden. Ons kantoor is immers lid van Eurojuris Internationaal, een professioneel uitgebouwd platform van advocatenkantoren uit 27 landen. Voor verdere informatie : zie www.advocatenkantoor-mattijs.be

De advocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Gent, Aalter, Assenede, Baarle-Drongen, De Pinte, De Pinte-Zevergem, Destelbergen, Deinze, Deurle, Dikkelvenne, Drongen, Eeklo, Eke, Ertvelde, Evergem, Gavere, Gentbrugge, Gent-Zwijnaarde, Heusden, Kaprijke, Knesselare, Landegem, Ledeberg, Lembeke, Lochristi, Lotenhulle, Lovendegem, Maldegem, Mariakerke, Melle, Merelbeke, Merendree, Nazareth, Nevele, Nevele-Vosselare, Oostakker, Oosteeklo, Oosterzele, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Kruis-Winkel, Sint-Martens-Latem, Sleidinge, Vurste, Waarschoot, Wachtebeke, Wondelgem, Wetteren, Zelzate, Zeveneken, Zomergem, Zwijnaarde, Oost-Vlaanderen


Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3718(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur

Advocaten familierecht Lier

Advocaat echtscheiding Fréderic Verpoorten

Donk 54
2500 Lier
03 808 16 43
Intakebalie: 03 808 3718

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Advocaat sinds: 2016
Uurtarief*: In overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Fréderic Verpoorten

Fréderic Verpoorten studeerde in 2016 af als Master in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel, Major Burgerlijk Recht, Minor Procesrecht. In 2016 volgde hij eveneens de postgraduaten tot familiaal bemiddelaar en bemiddelaar in burgerlijke- en handelszaken. Vervolgens trad hij in september 2016 toe tot de Mechelse balie en vervoegde hij onmiddellijk het kantoor Mattijs, Voet & Co.

Familierecht, jeugdrecht en familiaal vermogensrecht behoren tot zijn specialisaties.  


Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3718(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur