Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Advocaat echtscheiding Paul MortierAdvocaten familierecht - vestiging Sint Niklaas

PR. Jos. Charlottelaan 71
9100 Sint Niklaas
052 280 170
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Het kantoor is gevestigd in Sint-Niklaas dicht bij alle invalswegen en ligt centraal in de driehoek Antwerpen - Brussel - Gent.

Het kantoor werd initieel opgericht in 1956 door wijlen Stafhouder Maurice MORTIER. Sedert 1989 wordt het kantoor geleid door zijn zoon Stafhouder MORTIER. In 2002 fusioneerde het kantoor met dit van Mr. CLEYMAN.

Thans bestaat het kantoor uit 2 vennoten, 5 advocaten-medewerkers en 3 administratieve bedienden.

Mr. CLEYMAN en Mr. MORTIER en twee van de medewerkers zijn gespecialiseerd in het familierecht. U kunt bij hen dan ook terecht voor verschillende familierechtelijke problemen. (echtscheidingen, familiale moeilijkheden, kwesties over onderhoudsgelden, ouderschapsplannen, omgangsregelingen...)

Voor alle zaken o.m. voor de Familierechtbanken, Jeugdrechtbanken en Hoven van beroep in Vlaanderen.

Reeds sedert 1999 is Mr. MORTIER bemiddelaar in familiezaken. Hij is door de federale bemiddelingscommissie zowel erkend als bemiddelaar in familiezaken en als bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. (meer info : http://www.bemiddeling-justitie/nl/index.html) Dus ook voor een bemiddelde oplossing kan U terecht bij het kantoor.

U bent bij ons zeker van een professionele en doelgerichte begeleiding aan correcte prijzen.

De advocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke, Veurne, Nieuwpoort, Koksijde, De Panne, Alveringem, Tielt, Wingene, Ruiselede, Lichtervelde, Pittem, Bredene, De Haan, Gistel, Oostende, Zedelgem, West-Vlaanderen


Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3718(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur

Advocaten familierecht Sint Niklaas

Advocaat echtscheiding Paul Mortier

PR. Jos. Charlottelaan 71
9100 Sint Niklaas
052 280 170
Intakebalie: 03 808 3718

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Talen: Nederlands, Frans, Engels
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.
Mr. Paul MORTIER is advocaat bij de Balie te DENDERMONDE sedert 1989

Mr. MORTIER was Voorzitter van de Conferentie van de Jonge Balie van de Balie te DENDERMONDE van 1993-1995, waarvan hij ook jaren bestuurslid was.

Sedert 2001 maakt hij ononderbroken deel uit van de Raad van Orde van de Balie te DENDERMONDE. Hij was hiervan o.m. Secretaris van de Orde en Vice-Stafhouder. Op 7 juni 2012 werd hij verkozen tot Stafhouder van de Balie van het gerechtelijk arrondissement DENDERMONDE.

Hij zetelde tevens vele jaren in de Algemene Vergadering van de Orde van Vlaamse Balies en is verder lid van diverse commissies binnen de Vlaamse Orde van Advocaten en de Balie te DENDERMONDE.

Reeds in 1999 –als één van eersten- werd hij opgeleid tot bemiddelaar in familiezaken. Inmiddels is hij door de federale bemiddelingscommissie zowel erkend als bemiddelaar in familiezaken evenals bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. (meer info : http://www.bemiddeling-justitie/nl/index.html)

Mr. MORTIER is lokaal ombudsman binnen de ombudsdienst consumentengeschillen advocatuur

Op 28.09.1999 werd hij benoemd tot plaatsvervangend Politierechter bij de Politierechtbank te SINT NIKLAAS, ambt dat hij tot op heden bekleedt.

Mr. MORTIER heeft een zeer ruime ervaring met dossiers aangaande personen- en familierecht, meer bepaald echtscheidingen.

Hij zal, desgewenst, in eerste instantie alles trachten in het werk te stellen om tot een echtscheiding onderlinge toestemming te kunnen komen waar een minnelijk oplossing vooreerst goedkoper en minder pijnlijk is dan een tijd en geldverslindende procedure en de breuk voor partijen verteerbaarder maakt.

Zo dit niet kan zal Mr. MORTIER zonder aarzelen de belangen van zijn cliënt krachtdadig verdedigen om voor de cliënt zo optimaal mogelijke uitspraak over alle aspecten van de scheiding te bekomen.
Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3718(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur