Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Advocaat echtscheiding Steven Van GeertAdvocaten familierecht - vestiging Antwerpen

Frankrijklei 104
2000 Antwerpen
03 808 09 68
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Bannister

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen, maar tevens beschikken wij over verschillende.

bijkantoren over gans Vlaanderen. Bannister advocaten is een high end advocatenkantoor.

Expertise, kwaliteit, snelheid en innovatie worden door Bannister hoog in het vaandel gedragen.

Ons kantoor telt inmiddels telt ruim 18 advocaten, elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied.

Bannister Advocaten beschikt over een gespecialiseerd team in het strafrecht. Dit team wordt met veel passie geleid door Mr. Sanne De Clerck en Mr. Jorgen Van Laer, die door de jaren heen een uitstekende reputatie hebben opgebouwd bij verschillende rechtbanken over gans het land. Door hun doorgedreven kennis en ervaring kunnen deze specialisten een belangrijk verschil maken in de rechtszaal. In 2017 werd het kantoor dan ook bekroond en verkozen tot ‘Criminal Law Firm of the Year in Belgium.’.

Daarnaast heeft ons kantoor doorheen de jaren een bijzondere expertise opgebouwd in het aansprakelijkheids-en verzekeringsrecht. Onze specialisten staan u in ieder proces met raad en daad bij.

Bannister Advocaten heeft voor u ook een departement ,gespecialiseerd in het arbeidsrecht, wanneer u bijstand wenst bij al uw arbeidsrechtelijke geschillen (contractbreuk, ontslag, arbeidsvoorwaarden,…). Onze experten zullen u begeleiden tijdens eventuele onderhandelingen en indien er een procedure voor de rechtbank volgt, zullen zij uw belangen op het hoogste niveau behartigen.

Ons kantoor staat in België ook gekend als één van de leidende nichekantoren gespecialiseerd in het verkeersrecht. Onze experten in het verkeersrecht verlenen bijstand bij uw strafrechtelijke verdediging voor de Politierechtbank, staan u bij tijdens uw verhoor bij de politie of begeleiden u wanneer u zich als slachtoffer burgerlijke partij wilt stellen.

Tot slot beschikt ons kantoor over een uiterst gespecialiseerd departement familierecht en familiaal vermogensrecht. In dit departement staan onze deskundige advocaten steeds voor u klaar om u met juridische precisie en het nodige inlevingsvermogen bij te staan doorheen procedures voor de rechtbank en elke mogelijke juridische bijstand te vernemen in alle aspecten van uw (familiaal) leven.

Het is de missie van Bannister Advocaten om u op het hoogste niveau bij te staan. Juridische grenzen verleggen zit in ons DNA.

De advocaten van dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regios: Antwerpen, Aartselaar, Boechout, Boom, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Edegem, Essen, Hemiksem, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Lint, Malle, Mortsel, Niel, Ranst, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht, provincie Antwerpen.


Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3718(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur

Advocaten familierecht Antwerpen

Advocaat echtscheiding Steven Van Geert

Frankrijklei 104
2000 Antwerpen
03 808 09 68
Intakebalie: 03 808 3718

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Advocaat sinds: 2011
Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Over de advocaat 

Mr. Steven Van Geert is expert Familierecht en Familiaal Vermogensrecht. Hij staat als junior partner aan het hoofd staat van het departement familierecht bij Bannister Advocaten. Hij studeerde met grote onderscheiding af aan de Universiteit Antwerpen als Master in de Rechten. Onmiddellijk daarna startte hij als advocaat aan de Balie te Antwerpen. Reeds tijdens zijn studies ontwikkelde Mr. Van Geert een bijzondere interesse voor Familierecht, Familiaal Vermogensrecht en Algemeen Burgerlijk Recht. Een interesse die hij verder uitbouwde in zijn carrière als advocaat door zich in deze materies grondig te specialiseren. Juridische precisie en het nodige inlevingsvermogen bij onderhandelingen en doorheen procedures voor de rechtbank, zijn de handelsmerken van Mr. Van Geert. Hij zal er bovendien niet voor terugdeinzen om scherp en stevig uit de hoek te komen al naargelang de zaak daartoe noodzaakt. Kampt u met een familierechtelijk probleem? Mr. Van Geert gaat samen met u op zoek naar duurzame oplossingen!


Bel kosteloos en vrijblijvend
03 808 3718(bel gratis)
Mail direct uw vraag

7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur,
op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.


  • Gespecialiseerd in strafzaken

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur