Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Schepens & Partners AdvocatenAdvocaten familierecht - vestiging Brugge

Cordoeaniersstraat 17-19
8000 Brugge
050 580 212
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Schepens en Partners Advocaten

Advocatenkantoor Schepens en Partners cvba werd opgericht in 1991 door wijlen advocaat Mr. Ernest Schepens. Het is een middelgroot advocatenkantoor, gevestigd in het centrum van Brugge, met zes advocaat-vennoten en evenveel medewerkers. Het kantoor behandelt zaken in tal van rechtstakken waaronder uw echtscheiding, en dit voor alle Vlaamse en Brusselse rechtbanken en hoven van beroep.

De vennoten zijn stuk voor stuk ervaren advocaten die zich geregeld bijscholen. Er is een kwaliteitsvolle omkadering met gedegen medewerkers en administratieve diensten. Cliënten kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak in elk stadium van de procedure. Contacteer uw advocaat echtscheiding.

Familierechtadvocaten bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke, Veurne, Nieuwpoort, Koksijde, De Panne, Alveringem, Tielt, Wingene, Ruiselede, Lichtervelde, Pittem, Bredene, De Haan, Gistel, Oostende, Zedelgem, West-Vlaanderen

03 808 3718 Bel gratis met de
Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00

  • Gespecialiseerd in familierecht

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur