Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

De Groote - De Man AdvocatenAdvocaten familierecht - vestiging Gent

Heernislaan 91
9000 Gent
09 298 0690
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Uurtarief*: in overleg
*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

De Groote - De Man Advocaten

Advocatenkantoor DE GROOTE / DE MAN werd opgericht in 1968 door advocaat Mr. Patrick de Groote en is op heden uitgegroeid tot een gevestigde waarde inzake tal van rechtsmateries waaronder echtscheidingen.

Het kantoor kan dankzij een gedegen ervaring en kwaliteitsvolle medewerkers en advocaten een bijzonder goede dienstverlening verschaffen in de meeste aspecten van het personen - en familierecht waaronder ook echtscheidingen.

Meer in het bijzonder is het kantoor bijzonder onderlegen in moeilijke vereffeningen-verdelingen van huwelijksvermogensstelsels, alsook de combinatie van echtscheiding en vennootschapsproblematieken. Onze advocaat echtscheiding kan u hier meer informatie over geven. 

Familierechtadvocaten bij dit kantoor

Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Gent, Aalter, Assenede, Baarle-Drongen, De Pinte, De Pinte-Zevergem, Destelbergen, Deinze, Deurle, Dikkelvenne, Drongen, Eeklo, Eke, Ertvelde, Evergem, Gavere, Gentbrugge, Gent-Zwijnaarde, Heusden, Kaprijke, Knesselare, Landegem, Ledeberg, Lembeke, Lochristi, Lotenhulle, Lovendegem, Maldegem, Mariakerke, Melle, Merelbeke, Merendree, Nazareth, Nevele, Nevele-Vosselare, Oostakker, Oosteeklo, Oosterzele, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Kruis-Winkel, Sint-Martens-Latem, Sleidinge, Vurste, Waarschoot, Wachtebeke, Wondelgem, Wetteren, Zelzate, Zeveneken, Zomergem, Zwijnaarde, Oost-Vlaanderen

03 808 3718 Bel gratis met de
Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 8.00 tot 18.00
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00

  • Gespecialiseerd in familierecht

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur
Share |