Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Advantius AdvocatenkantoorAdvocaten familierecht - vestiging Kortrijk

Beheerstraat 44
8500 Kortrijk
056 380 344
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Advantius Advocatenkantoor

Advantius advocatenkantoor werd opgericht in 1997 door meester Dimitri Vantomme. Hierdoor beschikt het kantoor over 20 jaar een juridische kennis op het gebied van het familierecht. De afgelopen 20 jaar heeft het kantoor dan ook vanuit Kortrijk cliënten door West- en Oost-Vlaanderen geholpen met al hun familierechtelijk kwesties.

De bij Advantius aangesloten advocaten zijn gespecialiseerd in alle soorten familiezaken. U kunt hierdoor bij ons terecht voor verschillende juridische problemen zoals bijvoorbeeld echtscheidingen, onderhoudsgelden en omgangsregelingen. 

Bij Advantius staan duidelijkheid en openheid van zaken voor de cliënt voorop. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat u als cliënt continue op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in uw familierechtelijk dossier. Om dit principe te waarborgen vinden wij het daarom van het grootste belang dat wij van tevoren duidelijk communiceren over de te verwachten dienstverlening en kosten.

Ons team is in de afgelopen jaren flink gegroeid naar vier advocaten en een verschillend aantal administratieve medewerkers. Zij werken verdeeld over onze drie locaties te Wevelgem, Moeskroen en ons hoofdkantoor te Kortrijk. Vanuit deze locaties behandelen wij ieder familierechtelijk dossier in Vlaanderen. 

Bij ons kunt u ook terecht voor een afspraak op de korte termijn. Doordat een echtscheiding een emotioneel zware periode kan zijn is het van belang om u bij alle juridische zaken door een specialist te laten bijstaan. Bij Advantius staan wij met juridische hulp voor u klaar. 

Familierechtadvocaten bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Kortrijk, Kortijk-Bissegem, Kortrijk-Heule, Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Dentergem, Gullegem, Harelbeke, Harelbeke-Hulste, Heule, Heuvelland, Hooglede, Hooglede-Gits, Hulste, Ingelmunster, Izegem, Kuurne, Ledegem, Lendelede, Marke, Menen, Menen-Lauwe, Mene-Rekkem, Mesen, Meulebeke, Oeselgem, Ooigem-Wielsbeke, Outrijve, Poperinge, Roeselare, Roeselare-Rumbeke, Rollegem, Sint-Denijs, Spiere-Helkijn, Tiegem, Vichte, Vleteren, Wakken, Waregem, Waregem-Desselgem, Wevelgem, Wevelgem-Gullegem, Wielsbeke-Ooigem, Zwevegem, West-Vlaanderen
03 808 3718 Bel gratis met de
Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 8.00 tot 18.00
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00

  • Gespecialiseerd in familierecht

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur