Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Mahla AdvocatenAdvocaten familierecht - vestiging Mechelen

Drabstraat 10
2800 Mechelen
015 480 306
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Advocatenkantoor Mahla

De advocaten en bemiddelaars van Mahla leggen zich ondermeer toe op juridische dienstverlening aan particulieren. Daarbij gaat het om het personen- en familierecht, jeugdrecht en patrimoniaal vermogensrecht.

De dienstverlening van advocatenkantoor Mahla behelst twee grote onderdelen. Enerzijds verzorgen de advocaten van Mahla de klassieke conflictbegeleiding, anderzijds werken zij ook pro-actief d.m.v. consulting in de meest brede betekenis.

Bemiddeling
Bemiddeling of mediation is een vrijwillige en vertrouwelijke manier om geschillen tussen twee of meer partijen op te lossen. Daarbij helpt een neutrale en onafhankelijke derde (de bemiddelaar of mediator) om tot een oplossing te komen waar beide partijen zich kunnen in vinden. Bemiddeling is de ideale oplossing wanneer partijen geconfronteerd worden met een meningsverschil en nadien ook nog dienen samen te werken, en gebaat zijn bij een evenwichtige en snelle oplossing.

Bemiddeling door een erkende bemiddelaar is bovendien strikt vertrouwelijk en het bereikte akkoord kan worden gehomologeerd door de rechtbank.

Familierechtadvocaten bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Berlaar, Bonheiden, Booischoot, Bornem, Duffel, Gestel, Heist-op-den-Berg, Itegem, Kessel, Lier, Lippelo, Mechelen, Nijlen, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Putte, Puurs, Rijmenam, Schriek, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Willebroek, provincie Antwerpen

03 808 3718 Bel gratis met de
Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 8.00 tot 18.00
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00

  • Gespecialiseerd in familierecht

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur
Share |