Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

KONSILIO AdvocatenAdvocaten familierecht - vestiging Mechelen

Nekkerspoelstraat 97
2800 Mechelen
015 480 347
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

  • Algemeen echtscheidingsrecht

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

KONSILIO Advocaten

KONSILIO Advocaten groepeert samenwerkende advocaten die zich elk toegelegd hebben op de bijzondere studie van onderscheiden rechtsdomeinen, en hierin gedurende jaren expertise opbouwden.

Wij menen dat al onze cliënten recht hebben op optimaal juridisch advies en bijstand van het hoogste niveau, en dit door een stipt, onafhankelijk, integer en toegewijd advocaat. In de relatie met de cliënt staat voor ons het wederzijds vertrouwen op de eerste plaats. Wij wensen te investeren in een samenwerking op lange termijn. In de loop van de voorbije decennia en jaren werd door een intense en duurzame samenwerking een steeds groeiend loyaal cliënteel opgebouwd.

Familierecht en echtscheiding betreft een gevoelige, persoonsgebonden en soms ook vrij complexe materie. Wanneer een huwelijk of relatie eindigt, gaat dit vaak gepaard met onzekerheid en rijzen er vele vragen : welke regeling moet er getroffen worden voor de kinderen, hoe gaan de gemeenschappelijke goederen worden verdeeld, wat gaan de financiële gevolgen zijn, wat gebeurt er met de gezinswoning, hoe wordt het spaargeld verdeeld, hoe moet het nu verder met de zaak, ...

Op grond van uw persoonlijke situatie, informeren en adviseren wij u, proberen wij de verschillende mogelijke scenario's aan te geven en uit te stippelen, staan wij u bij met onze kennis en ervaring en begeleiden we u doorheen het hele juridische luik van het scheidingsproces.

Familierechtadvocaten bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Berlaar, Bonheiden, Booischoot, Bornem, Duffel, Gestel, Heist-op-den-Berg, Itegem, Kessel, Lier, Lippelo, Mechelen, Nijlen, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Putte, Puurs, Rijmenam, Schriek, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Willebroek, provincie Antwerpen

03 808 3718 Bel gratis met de
Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 8.00 tot 18.00
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00

  • Gespecialiseerd in familierecht

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur