Advocatenkantoor Reymen - Echtscheiding Advocaten Wijzer
 
Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Advocatenkantoor ReymenAdvocaten familierecht - vestiging Sint Truiden

Stippelstraat 8
3800 Sint Truiden
011 98 81 84
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Advocatenkantoor Reymen

Advocatenkantoor Reymen is een Belgisch onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in St-Truiden (Zepperen). Wij staan onze cliënten bij in diverse aangelegenheden waarbij wij steeds streven naar de best mogelijke oplossing. Wij begeleiden u bij projecten, onderhandelingen en geschillen op verschillende niveaus en in verschillende domeinen.

Wij staan onze cliënten bij in familiale conflicten, huwelijksproblemen - echtscheiding, eigendomsrechten, erfrecht, huurgeschillen, vermogensbeheer - vermogensplanning, schulden, overkrediet en beslag. Daarnaast nemen wij ook de strafrechtelijke verdediging van onze cliënten waar, evenals betwistingen ivm verkeer en schade.

Het kantoor heeft reeds een ruime ervaring in het begeleiden van cliënten bij hun echtscheiding, zowel de echtscheidingen met onderlinge toestemming als de procedures voor de rechtbank en dit in gans Vlaanderen. Naast de echtscheidingsprocedure is het kantoor eveneens gespecialiseerd in de procedure vereffening-verdeling na echtscheiding .

Daarnaast hebben wij ook oog voor de minderjarige kinderen bij het uitwerken van verblijfs- en omgangsregelingen en de bijhorende alimentatieregeling, zowel voor de Jeugdrechtbank als in het kader van dringende en voorlopige maatregelen in kort geding en voor de Vrederechter.

De omvang van ons kantoor garandeert u een direct persoonlijk contact met de advocaat die uw dossier zal behandelen en die zich naar best vermogen zal inspannen en U zal bijstaan met zijn ervaring en deskundigheid.

Tot slot kan U bij ons ook terecht voor een eerste advies indien U aan de hand van een eerste consultatie wilt weten waar U staat en wat Uw rechten, Uw plichten en Uw mogelijkheden zijn.

Familierechtadvocaten bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Sint-Truiden, Beringen, Beringen-Paal, Beverlo, Diepenbeek, Gingelom, Halen, Ham, Hamont-Achel, Hasselt, Hechtel-Eksel, Heppen, Herk-de-Stad, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Jeuk, Kermt, Koersel, Kuringen, Leopoldsburg, Linkhout, Lommel, Lummen, Meldert, Neerpelt, Nieuwerkerken, Overpelt, Paal, Peer, Stevoort, Tessenderlo, Zonhoven, provincie Limburg

03 808 3718 Bel gratis met de
Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur

  • Gespecialiseerd in familierecht

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur