Advocatenkantoor Driessen - Echtscheiding Advocaten Wijzer
 
Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Advocatenkantoor DriessenAdvocaten familierecht - vestiging Tongeren

Sint-Catharinastraat 54
3700 Tongeren
012 280 790
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Advocatenkantoor Driessen

Het advocatenkantoor Driessen bestaat sedert 1959.
De huidige associatie beoogt, - mede gesteund op wederzijds vertrouwen, - een accurate, persoonlijke en op maat gesneden service te bieden aan haar cliënteel.

Iedere advocaat heeft een specifieke specialisatie in voorkeurmateries, met regelmatige uitwisseling, waardoor het complementair karakter van de samenwerking wordt bevorderd. Door de uitbouw van een hecht team, wordt gestreefd naar efficiëntie in de behandeling van de dossiers.

De voorkeurmateries van het kantoor betreffen onder meer: familierecht en echtscheidingen, verkeersrecht (lichamelijke letsels - schade en schadeloosstelling); aansprakelijkheidsrecht; bouwproblematiek, ruimtelijke ordening en stedenbouw; aannemingsrecht; contractenrecht; huur en handelshuur; strafrecht, jeugdrecht, sociaal recht.

Familierechtadvocaten bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Tongeren, Alken, As, Bilzen, Bocholt, Borgloon, Bree, Diepenbeek, Dilsen, Dilsen-Stokkem, Genk, Heers, Hoeselt, Kessenich, Kortessem, Lanaken, Maasmechelen, Maaseik, Meeuwen, Meeuwen-Gruitrode, Neeroeteren, Opoeteren, Opglabbeek, Rekem, Riemst, Riemst-Herderen, 's-Gravenvoeren, Vliermaal, Vliermaalroot, Voeren, Wellen, Zutendaal, provincie Limburg

03 808 3718 Bel gratis met de
Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur

  • Gespecialiseerd in familierecht

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur