Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Van Even & Thijs AdvocatenAdvocaten familierecht - vestiging Turnhout

Parklaan 88
2300 Turnhout
014 480 482
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Van Even & Thijs Advocaten

Een echtscheiding, of andere relatiebreuk, brengt veel emoties mee. Emoties die vaak nog complexer worden door de onzekerheden waarmee elke partner zich geconfronteerd ziet: het ouderschap, de impact van eventuele onderhoudsbijdragen of alimentatie, afzonderlijke woonstede, de vereffening-verdeling van de gemeenschappelijke financiën en goederen, is onderlinge toestemming mogelijk of juist niet aangewezen, ...

Bekwame persoonlijke en juridische bijstand zijn daarbij essentieel. Zowel wanneer u de stap tot scheiden zelf overweegt, maar ook wanneer u er mee geconfronteerd wordt.

Tijd nemen voor de cliënt en een gedegen en realistisch advies over de verschillende mogelijkheden, met ruimte en begrip voor de emoties van het moment, staat bij ons daarom centraal. Overleg en onderhandelen zijn cruciaal om te vermijden dat een lang aanslepend conflict ontstaat met een hoge kostprijs, financieel én emotioneel. Maar als procedurele actie of reactie noodzakelijk is, zal dat gedaan worden. Kordaat en doordacht in samenspraak met de cliënt.

Voor uw eerste vragen kan u kosteloos bij ons terecht (na afspraak via telefoon of email). U krijgt dan volledig vrijblijvend heldere antwoorden over wat kan en niet kan, wat verstandig is of juist niet en waarna u goed geïnformeerd zelf beter zal kunnen beslissen.

Familierechtadvocaten bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Turnhout, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Dessel, Eindhout, Geel, Gierle, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hulshout, Kasterlee, Laakdal, Lichtaart, Lille, Meer, Meerhout, Merksplas, Minderhout, Mol, Morkhoven, Noorderwijk, Olen, Oud-Turnhout, Ramsel, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Tielen, Veerle, Vorselaar, Vosselaar, Weelde, Wechelderzande, Westerlo, provincie Antwerpen

03 808 3718 Bel gratis met de
Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 8.00 tot 18.00
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00

  • Gespecialiseerd in familierecht

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur