Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Magister Iuris AdvocatenAdvocaten familierecht - vestiging Westerlo

tolhuis 105
2260 Westerlo
01 - 448 0263
Intakebalie: 03 808 3718

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is het kwaliteitsplatform van zelfstandige kantoren in Vlaanderen en Brussel met voorkeurmaterie familierecht. Altijd een echtscheidingsadvocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOptimaal bereikbaar
  • Snelle reactieSnelle reactie

Voorkeurmateries

  • Algemeen echtscheidingsrecht

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat familierecht en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Magister Iuris Advocaten

Magister iuris advocaten en bemiddelaars leggen zich toe op familiale kwesties in de ruime zin van het woord. Dit betekent meer bepaald dat u hen zowel om advies en bijstand kan vragen bij het einde van uw relatie, maar net zo goed bij het begin of tijdens de relatie wanneer u even een doorstart nodig heeft, of problemen heeft met uw opgroeiende kinderen. Met mr. Hilde Geens, die naast haar rechtenstudies ook een speciale (meer psychologisch gerichte) opleiding genoot tot jeugdadvocaat en familiaal bemiddelaar, en mr. Katrien Dupré, die zich vooral toespitst op de meer technische aspecten van familiale discussies (zoals de vereffening-verdeling van goederen, huurkwesties, collectieve schuldenregelingen wanneer het even moeilijk gaat, …), combineert magister iuris advocaten en bemiddelaars het beste van 2 werelden, empathische betrokkenheid en technische expertise. Wij helpen u dan ook graag in deze voor u ongetwijfeld belangrijke momenten in uw leven!

Bovendien leveren wij onze diensten ook in het kader van de tweedelijns bijstand (pro deo) aan. Komt u hiervoor niet in aanmerking, dan werken wij met vaste tarieven die wij op voorhand met u bespreken. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan!

Familierechtadvocaten bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

03 808 3718 Bel gratis met de
Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00

  • Gespecialiseerd in familierecht

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur