Uw echtscheidingsadvocaat

Echtscheidingsadvocatenwijzer is een gezamenlijk initiatief van diverse individuele echtscheidingsadvocatenkantoren in Vlaanderen die op deze website zijn vermeld. Deze advocaten en de advocatenkantoren waar zij deel van uitmaken hebben echtscheiding en het familierecht als voorkeurmaterie. Met een groot aantal vestigingen door heel Vlaanderen zijn zij altijd bij u in de buurt en bovendien optimaal bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur via 03 808 3718.

Optimale bijstand door uw echtscheidingsadvocaat

Elke advocaat aangesloten bij Echtscheidingsadvocatenwijzerstaat voor professionaliteit, ervaring en een daadkrachtige aanpak die u van een goede advocaat of bemiddelaar bij echtscheiding mag verwachten. Gericht op het treffen van een goede regeling voor beide partners en de kinderen en met een doelgerichte aanpak van uw echtscheiding.

De advocaat echtscheiding doet er alles aan om uw echtscheiding optimaal te begeleiden. De ervaren familierecht advocaten kennen alle juridische details van uw echtscheiding als geen ander.

Tarieven advocaat echtscheiding

Afhankelijk van uw situatie en de zaak kunt u met de advocaat afspraken maken over de werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten. Echtscheidingsadvocatenwijzer heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Sommige advocaten verlenen onder bepaalde voorwaarden juridische tweedelijnsbijstand (pro deo).

Echtscheidingsadvocatenwijzer  Voorkeurmaterie echtscheiding

Via Echtscheidingsadvocatenwijzer kunt u voor een echtscheidingsadvocaat terecht in de volgende plaatsen: Antwerpen, Brugge, Leuven, Lier, Mechelen, Roeselare, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Tongeren, Waregem, Wingene

Bekijk alle advocatenkantoren

Openingstijden

 • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
 • Zaterdag 09.00 tot 17.00 uur
 • Zondag 12.00 tot 16.00 uur

Bel kosteloos en vrijblijvend

Stel direct uw vraag

België-groot

Stel uw vraag

De juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 03 808 3718 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Gespecialiseerd in familierecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in familierecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand.

  België-groot
  Z

  Specialisten in familierecht

  Z

  Conform gedragsregels OVB

  Z

  Advocaten in gans België