Word ook deelnemer

Ontdek de voordelen voor uw kantoor

Wilt u als advocatenkantoor ook deelnemen aan het grootste echtscheidingsportaal van België? Beter gevonden worden via het internet en regelmatig concrete nieuwe dossiers ontvangen? Als deelnemer aan Echtscheidingsadvocatenwijzer.be (EAW) ontvangt uw kantoor regelmatig nieuwe dossiers en geniet uw kantoor van een aantal structurele voordelen:

Website en kantoorprofiel

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be heeft een aantrekkelijke en state-of-the-art website gericht op de juiste doelgroep. Samen met een slimme mobiele website ontvangen we een groot aantal bezoekers (ruim 5.000 per maand). Elke deelnemer krijgt een uniek en aansprekend profiel voor de presentatie van het kantoor en de advocaten. Wij zorgen er ook voor dat uw kantoorprofiel uitstekend vindbaar wordt. Wij brengen de rechtzoekenden in contact met uw advocatenkantoor.

Waardevolle aanvragen doorgestuurd

Via onze websites, de intakebalie en premium partners genereren wij voor elk kantoor relevante aanvragen van rechtzoekenden. Deze aanvragen zetten wij graag aan elke deelnemer door. Via het gebruiksvriendelijke Lead Distributie Systeem krijgt elke advocaat digitaal alle nieuwe dossiers doorgestuurd.

Optimale bereikbaarheid

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. Wij beschikken over een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen. Zij filteren en verrijken alle aanvragen voordat zij deze aan elk kantoor doorsturen. Op deze manier is uw kantoor niet alleen optimaal bereikbaar maar ook ontvangt u alleen waardevolle aanvragen.

Exclusiviteit

Elke deelnemer ontvangt exclusieve aanvragen uit het eigen gerechtelijke arrondissement.

Samenwerking

Echtscheidingsadvocatenwijzer.be is een unieke formule met een groot aantal kantoren door heel Vlaanderen en Brussel. Vanuit dat perspectief is Echtscheidingsadvocatenwijzer.be ook een aantrekkelijke partij voor samenwerking met verschillende belangrijke partners. Door deelname krijgt een kantoor toegang tot deze samenwerkingsverbanden.

Kwaliteitsplatform

U sluit zich aan bij een kwalitatief platform van gespecialiseerde advocaten in Vlaanderen en Brussel. Allen staan voor service & vakkundigheid. Bovendien kunnen kantoren binnen het platform ook onderling zaken aan elkaar doorspelen.

Kostenbesparing

Als een groot platform van kantoren zijn wij in staat om samen een duidelijk kostenvoordeel bij inkoop te behalen. Bijvoorbeeld op het gebied van advertentie-inkoop en marketing.

Conform de deontologische voorschriften

Deelnemers aan Echtscheidingsadvocatenwijzer.be betalen een vaste vergoeding per maand. De werkwijze en de manier van samenwerken zijn conform de geldende deontologische voorschriften.

Wilt u ook profiteren van deze voordelen als deelnemer? Neem dan gerust contact op met Omnirecht. U kunt ons bellen via 03 808 5919 of stuur een e-mail aan info@omnirecht.be.


Contactgegevens OmniRecht BV:

De Keyserlei 58-60/bus 19 | 2018 Antwerpen
T: 03 808 5919 | F: 03 218 20 20 | E: info@omnirecht.be

België-groot

Stel uw vraag

De juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 03 808 3718 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug.

    Ik ga akkoord met het privacy statement.