Werkwijze

Vragen over het echtscheidingsrecht en contact met een advocaat

Via deze website kunt u informatie krijgen over het Belgische echtscheidingsrecht. Ook kunt u via deze site een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op echtscheidingen en die een kantoor heeft bij u in de buurt. Alle advocaten hebben het familierecht als voorkeurmaterie.

Zoekt u een echtscheidingsadvocaat? Bel de Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie 03 808 3718

U kunt gratis mailen of bellen met de Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie via 03 808 3718. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 18:00 uur geopend.

De juristen van de Echtscheiding Adviesbalie helpen u bij het selecteren van de juiste echtscheidingsadvocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag.

Belangrijke informatie over de Echtscheiding Adviesbalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Echtscheiding Adviesbalie geen echtscheidingsadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Echtscheiding Adviesbalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht

Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een echtscheidingsadvocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk. Alle advocaten hebben het familierecht als voorkeurmaterie, zijn ervaren op het gebied van het echtscheidingsrecht, en zijn lid van de Orde van Vlaamse Balies.

Pro deo-advocaat

Soms is het mogelijk om echtscheidingen op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Verschillende advocaten aangesloten bij Echtscheidingsadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, ook op pro deo-basis.

Openingstijden

 • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
 • Zaterdag 09.00 tot 17.00 uur
 • Zondag 12.00 tot 16.00 uur

Bel kosteloos en vrijblijvend

Stel direct uw vraag

België-groot

Stel uw vraag

De juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 03 808 3718 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Gespecialiseerd in familierecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in familierecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand.

  België-groot
  Z

  Specialisten in familierecht

  Z

  Conform gedragsregels OVB

  Z

  Advocaten in gans België