Over Advocatenkantoor Reymen

Advocatenkantoor Reymen is een Belgisch onafhankelijk advocatenkantoor gevestigd in St-Truiden (Zepperen). Wij staan onze cliënten bij in diverse aangelegenheden waarbij wij steeds streven naar de best mogelijke oplossing. Wij begeleiden u bij projecten, onderhandelingen en geschillen op verschillende niveaus en in verschillende domeinen.

Wij staan onze cliënten bij in familiale conflicten, huwelijksproblemen – echtscheiding, eigendomsrechten, erfrecht, huurgeschillen, vermogensbeheer – vermogensplanning, schulden, overkrediet en beslag. Daarnaast nemen wij ook de strafrechtelijke verdediging van onze cliënten waar, evenals betwistingen ivm verkeer en schade.

Het kantoor heeft reeds een ruime ervaring in het begeleiden van cliënten bij hun echtscheiding, zowel de echtscheidingen met onderlinge toestemming als de procedures voor de rechtbank en dit in gans Vlaanderen. Naast de echtscheidingsprocedure is het kantoor eveneens gespecialiseerd in de procedure vereffening-verdeling na echtscheiding .

Daarnaast hebben wij ook oog voor de minderjarige kinderen bij het uitwerken van verblijfs- en omgangsregelingen en de bijhorende alimentatieregeling, zowel voor de Jeugdrechtbank als in het kader van dringende en voorlopige maatregelen in kort geding en voor de Vrederechter.

De omvang van ons kantoor garandeert u een direct persoonlijk contact met de advocaat die uw dossier zal behandelen en die zich naar best vermogen zal inspannen en U zal bijstaan met zijn ervaring en deskundigheid.

Tot slot kan U bij ons ook terecht voor een eerste advies indien U aan de hand van een eerste consultatie wilt weten waar U staat en wat Uw rechten, Uw plichten en Uw mogelijkheden zijn.

De advocaten

Advocaat echtscheiding Geert Reymen

Advocaat echtscheiding Geert Reymen

Mr. Geert REYMEN is sedert 1997 advocaat aan de balie te Hasselt . Zijn voorkeurmateries binnen het familierecht omvatten voornamelijk

Bekijk advocaat

Openingstijden

 • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur
 • Zaterdag 09.00 tot 17.00 uur
 • Zondag 12.00 tot 16.00 uur

Bel kosteloos en vrijblijvend

Stel direct uw vraag

Durnez-300x300

Stel uw vraag

De juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 03 808 3718 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Gespecialiseerd in familierecht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in familierecht.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand.

  België-groot
  Z

  Specialisten in familierecht

  Z

  Conform gedragsregels OVB

  Z

  Advocaten in gans België