Werkwijze - Echtscheiding Advocaten Wijzer
 
Echtscheiding Adviesbalie
03 808 3718
Of stel uw vraag via WhatsApp
Echscheiding advocaat

Werkwijze00_Kies_uw_advocaat

Vragen over het echtscheidingsrecht en contact met een advocaat
Via deze website kunt u informatie krijgen over het Belgische echtscheidingsrecht. Ook kunt u via deze site een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op echtscheidingen en die een kantoor heeft bij u in de buurt. Alle advocaten hebben het familierecht als voorkeurmaterie.

Zoekt u een echtscheidingsadvocaat? Bel de Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie 03 808 3718
U kunt gratis mailen of bellen met de Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie via 03 808 3718. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 20:00 uur geopend.

De juristen van de Echtscheiding Adviesbalie helpen u bij het selecteren van de juiste echtscheidingsadvocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag. 

Belangrijke informatie over de Echtscheiding Adviesbalie
Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Echtscheiding Adviesbalie geen echtscheidingsadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim - zoals die gelden voor advocaten - niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Echtscheiding Adviesbalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht
Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een echtscheidingsadvocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk. Alle advocaten hebben het familierecht als voorkeurmaterie, zijn ervaren op het gebied van het echtscheidingsrecht, en zijn lid van de Orde van Vlaamse Balies.

Pro deo-advocaat
Soms is het mogelijk om echtscheidingen op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Verschillende advocaten aangesloten bij Echtscheidingsadvocatenwijzer werken, indien mogelijk, ook op pro deo-basis.

03 808 3718 Bel gratis met de
Vlaamse Echtscheiding Adviesbalie
Mail ons uw vraag of verzoek

Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur

  • Gespecialiseerd in familierecht

  • Openingsuren van 08:00 tot 20:00 uur